Opening Groenstudio De Middelpas Venray

Groenstudio De Middelpas in Venray

De plek waar inspiratie en kwaliteit elkaar ontmoeten. Groenstudio De Middelpas bevindt zich in het hart van Het Annapark, waar vanaf het jaar 1906 een van de mooiste psychiatrische inrichtingen van het land stond. Op het toenmalige St. Annapark werden de natuur en de gebouwen optimaal gecombineerd, waardoor het nu nog altijd een adembenemende plek is. Inmiddels wordt er door de Renschdael Groep hard gewerkt aan de renovatie van het monumentale park en zijn karakteristieke panden. Er worden nieuwe woon en werkfuncties gerealiseerd.

Puzzelstukjes vallen in elkaar
“Het is alsof alle puzzelstukken nu in elkaar vallen. Met de groei van ons bedrijf waren we de afgelopen periode op zoek naar een unieke locatie, waar we een Groenstudio konden openen. Een plek waar onze ontwerpers de mooiste tuinen kunnen uitwerken en waar we onze klanten kunnen ontvangen om samen met hen de eerste stappen richting een absolute droomtuin te realiseren. Het is ons doel om klanten elke dag weer met kriebels in hun buik de groenstudio te laten verlaten.

De Middelpas Groenstudio Venray

Het werd ons steeds meer duidelijk dat die unieke plek waar we naar op zoek waren, de plek is waar onze aanvoerders van de groene revolutie dagelijks te vinden zijn: Het Annapark in Venray.”, vertelt Robert van Gerven, directeur van De Middelpas Hoveniers.

De Middelpas Hoveniers is nauw betrokken bij de werkzaamheden op het park. “Bij een bezoek aan het Annapark proef je de aandacht voor het groen die de eigenaar van het park, de Renschdael Groep, in de herontwikkeling van het complete park stopt. Het is echt uniek om te zien wat hier gebeurt. Wij zijn bijzonder vereerd dat we hier als hoveniersbedrijf onze expertise mogen toevoegen en genieten elke dag weer als we daar aan het werk zijn.” vervolgt Robert.

Take-a-Way kennismaking
De bijzondere tijden waarin we ons bevinden, vragen om een bijzondere opening van onze nieuwe studio. Op 12 en 13 december zal De Middelpas Hoveniers op Het Annapark een Take-a-Way kennismaking verzorgen. Wij ontvangen u graag op het park waar we, geheel corona proof, kennis met u maken. U neemt vooraf een lekkere kop koffie-to-go, om vervolgens een prachtige wandelroute over Het Annapark te maken. Uiteraard plannen we tijdens deze Take-a-Way kennismaking graag een afspraak, om samen met u aan de slag te gaan aan uw droomtuin.

Praktisch
Waar: Het Annapark Venray
Wanneer: 12 & 13 december
Hoelaat: 11.00u – 15.00u

Namens alle Aanvoerders van de Groene revolutie, hopelijk tot snel en blijf gezond!

Groenstudio De Middelpas Venray

Kom in contact

 

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Inspiratie opdoen

Voor meer informatie en een inspiratie gesprek, neem gerust contact met ons op!