Groenstudio De Middelpas Venray

Sinds 2020 ontwerpen we de mooiste droomtuinen vanuit Groenstudio De Middelpas in Venray. Met ruim 25 jaar ervaring in het hoveniersvak werd het voor De Middelpas tijd om uit te breiden. In het Annapark in Venray hebben we de perfecte locatie gevonden om onze klanten te kunnen inspireren en om de wereld een stukje groener te maken.

 

Annapark als inspiratie

Groenstudio De Middelpas is voor onze klanten het beginpunt van een nieuwe droomtuin. Samen met Robert van Gerven, directeur van De Middelpas Hoveniers worden de eerste ideeën uitgewerkt en gaan we op zoek naar mogelijkheden. In het Annapark zitten we midden in de natuur, wat inspiratie geeft voor nieuwe ideeën en zorgt een frisse kijk op groen.

Groenstudio De Middelpas - Annapark Venray

Unieke tuinen

Verschillende mensen, verschillende wensen. We begrijpen dat iedere droomtuin een andere, unieke uitstraling heeft. We hebben alle middelen in huis om tuinideeën om te zetten naar de eerste schetsen. We ontwerpen onder andere mooie landelijke tuinen met sierbestrating en natuurlijke tinten en  moderne tuinen met strakke lijnen, hout en steen. Liever een romantische tuin met mooie zitplekjes, bloemen of een vijver? Geen probleem! We hebben voor iedereen een passend ontwerp. Voor meer inspiratie kunt u hier terecht. 

Van ontwerp naar realisatie

Zodra we samen uw ideeën en wensen hebben besproken, gaan wij met ons team aan de slag om het ontwerp van uw tuin te visualiseren. Bent u helemaal tevreden met het ontwerp van de tuinarchitect? Dan kan ons team van hoveniers aan de slag om uw droomtuin te realiseren!

“Het is ons doel om klanten elke dag weer met kriebels in hun buik de groenstudio te laten verlaten.”

Robert van Gerven – Directeur & Tuininspirator De Middelpas Hoveniers

Robert van Gerven - Groenstudio De Middelpas

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

De Middelpas Swolgen: Schoolstraat 19a 5866AW


Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Laten we samen gaan voor een duurzame toekomst