6 Ideeën om luxe toe te voegen aan uw eigen tuin

Het toevoegen van bepaalde elementen kan uw tuin een enorme upgrade geven. Zo kunt u nog meer genieten in uw eigen tuin. Laat u inspireren met onze 6 ideeën om meer luxe toe te voegen aan uw eigen tuin.

Voor de meeste mensen is de tuin een plek om te ontspannen en genieten. Om optimaal te kunnen profiteren van de tuin, is het belangrijk dat deze dezelfde aandacht krijgt als uw huis. Het toevoegen van luxueuze elementen kan een grote upgrade vormen voor uw tuin en zorgt ervoor dat u extra kunt genieten van uw eigen plek. Daarnaast is dit een goede manier om meer waarde toe te voegen aan de woning. 

Zie hier een opsomming van luxueuze tips die we graag nader met u bespreken:

Uw eigen luxe tuin

U verdient het om te mogen genieten van en tot rust te komen in een verzorgde tuin die luxe ademt. Wij helpen u graag voor de inspiratie en realisatie van uw eigen ideale tuin.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Idee 1:  Een terras met twee niveaus

Een hoogteverschil in de tuin zorgt voor een interessant effect. Naast dieptewerking biedt dit de ideale kans voor beschutte zithoekjes en terrassen. Het zorgt voor meer spanning in het geheel en geeft een luxueuze uitstraling.

Wilt u graag de mogelijkheden voor het realiseren van een terras in uw tuin bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Idee 2: Zwembad of jacuzzi

De ultieme luxe: een zwembad of jacuzzi in eigen tuin. Is er iets fijner dan na het thuiskomen, onder het genot van een glas wijn, een duik nemen in uw eigen bubbelbad? Dit is de luxe die u verdient. Het grote voordeel is dat u kunt genieten van uw zwembad of jacuzzi wanneer u maar wilt.

Wilt u graag de mogelijkheden voor de aanleg van een zwembad in uw tuin bespreken? Of heeft u vragen over de aanleg van een onderhoudsvrije tuin? Neem dan gerust contact met ons op.

Idee 3: Ingebouwde barbecue met oven

Wilt u elke dag kunnen genieten van een heerlijke barbecuemaaltijd in uw tuin? Maak van de inbouw barbecue een centraal element van uw tuin.

Combineer de passie voor buitenleven met de liefde voor smaakvol eten. Deze barbecue zorgt er niet alleen voor dat u altijd klaar bent voor een culinair tuinfeest, maar u verfraait uw tuin met een knap staaltje design voor optimaal genot in de frisse lucht.

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er voor uw tuin zijn om buiten te koken? Neem dan gerust contact met ons op.

Idee 4: Aanbouw van een veranda of overkapping

Breid uw huis uit met de aanbouw van een veranda of overkapping. Dit zorgt voor een juiste overgang van uw huis naar uw tuin en biedt meer mogelijkheid tot zitruimte. Een overdekt terras zorgt ervoor dat u in de avonduren en de koudere lente- en herfstdagen kunt blijven genieten van uw tuin.

Wilt u graag de mogelijkheden voor de aanleg van een veranda of overkapping bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Idee 5: Buitensauna

Heerlijk ontspannen met uitzicht op uw eigen tuin: dit is mogelijk met een buitensauna. Een buitensauna heeft vele voordelen ten opzichte van een infrarood sauna in huis. Zo bent u weg van alle activiteiten en geluiden die zich in huis afspelen en kunt u volop genieten van de rust die u verdient.

Wilt u graag de mogelijkheden voor de bouw van een buitensauna bespreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Idee 6: Loungeset

Smaakvol en trendy: een loungeset in de tuin. Geniet op een comfortabele manier de hele avond in uw eigen tuin. Trek de stijl van uw woonkamer door naar buiten en verbind uw huis en tuin tot één geheel. Een loungeset is dé eyecatcher van uw tuin en straalt ontspanning uit.

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken voor inspiratie of realisatie voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Uw eigen droomtuin

Wij zien deze trends vaak voorbijkomen, maar de droomtuin van iedereen ziet er anders uit. Daarom helpen wij u graag met inspiratie en de realisatie van uw eigen ideale tuin.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.