Bezoek aan Michel Oprey & Beisterveld

Een regenachtige maar interessante dag voor een deel van het aanlegteam van De Middelpas Hoveniers!

Een deel van het aanlegteam van De Middelpas Hoveniers bezocht: Michel Oprey & Beisterveld in Echt – specialist in natuur & keramische bestratingsmaterialen. Met een terrein van 15 ha vol tegelrekken, showtuinen, 

halfverharding en halffabricaten, keek ons team hun ogen uit. Wat ook indruk maakte, is de compleet gps aangestuurde manier van order picken en het coderen van batches uit dezelfde serie, zodat alleen de beste kwaliteit bestratingsmateriaal in uw tuin worden gebruikt.

Na een uitgebreide rondleiding en een kijkje op de vernieuwde website van MO-B, zijn we dieper ingegaan op de ‘moderne’ bestratingsmaterialen en gebruik van deze luxe, slijtvaste en moderne materialen. Verder bekeken we de nieuwe lijn keramische tegels met eigen design van Michel Oprey & Beisterveld: Ceramaxx. Naast deze schitterende lijn tegels zitter er drie grote voordelen aan de Ceramaxx keramische tegels:

  • Een full Colored-Body, dus wanneer er stukjes afbreken zit er minimaal kleurverschil in in de tegel.
  • Allen gerectificeerd, dus deze tegels kunnen super strak gelegd worden door de kaars rechte randen.
  • Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen & super sterk, dus ook geschikt voor opritten!

Bestrating trends 2020

Ook bij Michel Oprey & Beisterveld kwamen wij duidelijke trends tegen:

Wilt u inspiratie op doen voor uw tuin, kom dan gerust eens lang bij ons! Als aanvoerders van de groene revolutie, zijn wij natuurlijk altijd opzoek naar de perfecte combinatie tussen beplanting en bestrating, onderhoud en leefbaarheid.

Kom in contact

 

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Bestratingsmateriaal bekijken

Voor meer informatie en inspiratie, voor zowel particulier alsook voor bedrijven, bent u van harte welkom om bij ons op locatie bestratingsmaterialen te komen bekijken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!