Vacature:
Administratief medewerker

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Omschrijving:

Wij zijn De Middelpas Hoveniers, een gezellig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet om de wereld mooier & groener te maken. Het is tijd om ons team uit te bereiden, daarom zijn we opzoek naar een zelfstandige, vrolijke en commercieel gerichte administratieve medewerker.

Wat houdt de functie in?

Als administratieve aanvoerder van de groene revolutie, ben jij de spil die zich bezighoudt met diverse administratieve taken. Van het verwerken van e-mails, op orde houden van onze arbeidscontracten tot het voeren van onze financiële administratie; niets is te veel voor jou. Je schakelt soepel tussen verschillende werkzaamheden, houdt je hoofd koel tijdens hectische momenten en gaat uiterst discreet om met vertrouwelijke informatie.

Wat vragen wij?

Bij De Middelpas Hoveniers zijn we op zoek naar een klant- en servicegerichte collega die goed kan schakelen en altijd het overzicht behoudt. Jij bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en beschikt over sterke organisatorische vaardigheden. Daarnaast vind je het fijn om te werken in een familiebedrijf, waar iedereen informeel met elkaar om gaat en iedereen gelijk is. En natuurlijk heb je een groen hart!

Wat bieden wij?

Bij De Middelpas Hoveniers krijg je de kans om een veelzijdige rol te vervullen binnen een warme familiebedrijf. Je werkt samen met leuke collega’s en hebt contact met klanten die ook een passie hebben voor groen. In ons gedreven team staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij flexibel en zien wij in elke uitdaging een oplossing. We bieden een werkplek voor ongeveer 16 tot 24u, afhankelijk van je interesses en kwaliteiten.

Herken jij jezelf in deze functie en ben je klaar voor een nieuwe groene uitdaging? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@demiddelpas.nl of bel naar 0478-692432. Het groene avontuur wacht op jou! 🌿

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

De Middelpas Swolgen: Schoolstraat 19a 5866AW


Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Laten we samen gaan voor een duurzame toekomst