Wilt u iedere ochtend een frisse duik nemen in uw eigen tuin?

Een zwemelement in uw tuin zorgt ervoor dat u iedere ochtend heerlijk fris kunt wakker worden. Laat u inspireren en doe ideeën op voor uw eigen droomtuin.

Voor velen een droom die uitkomt. De aanleg van een zwembad of zwemvijver in eigen tuin. In uw eigen tuin kunt in volledige privacy heerlijk zwemmen en dobberen. Zo kunt u sportief bezig zijn of heerlijk ontspannen en tot rust komen. Op een warme dag biedt zwemwater in de tuin heerlijk verkoeling. Ook de (klein)kinderen kunnen heerlijk spetteren in het water.

Uw eigen droomtuin

Hoe ziet uw droomtuin eruit? Een zwembad of zwemvijver in uw tuin is een prachtige investering. Wij helpen u graag met inspiratie voor en realisatie van uw eigen ideale tuin.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zwemvijver: een groene oplossing 

Veel mensen denken meteen aan de aanleg van een zwembad in de tuin, maar denk ook eens aan de aanleg van een zwemvijver. Dat is een groenere oplossing dan een zwembad.

Een zwemvijver is een vijver die zo is aangelegd dat u in een deel ervan kunt zwemmen. Een zwemvijver is beter voor het milieu dan een zwembad, het wordt namelijk niet schoongemaakt met behulp van chemicaliën, maar door middel van filters en de zuiverende werking van de beplanting. Een zwemvijver heeft een natuurlijkere uitstraling en kan makkelijker aangepast worden in vorm en uitstraling aan de stijl van de tuin. Ook als u niet zwemt zorgt een zwemvijver voor veel sfeer in de tuin.

In één deel van de vijver worden de planten geplant die het water zuiveren. De combinatie van verschillende planten zorgen ervoor dat ze het hele jaar door een zuivere werking hebben. Daarnaast kunnen er planten worden toegevoegd die met name mooi zijn en sfeer toevoegen in de vijver.

Tuinontwerp met zwembad of zwemvijver

Een zwembad of zwemvijver is een echte eyecatcher in de tuin. Het is daarom belangrijk dat we samen met u in het tuinontwerp kijken naar het volledige plaatje.

De vorm van de vijver of het zwembad kan eenvoudig worden aangepast naar de stijl van de tuin, we zoeken naar passende bestrating en/of beplanting voor zowel in als rond de vijver of het zwembad.

Wilt u na het zwemmen lekker zonnen op het terras direct naast de vijver of wilt u het liefst zoveel mogelijk groen om u heen? Wij maken een passend tuinontwerp op basis van uw wensen, zo wordt de zwemvijver geen losstaand element in uw tuin, maar wordt de hele tuin één prachtig geheel.

De Middelpas heeft veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. Wilt u een luxe tuin met zwembad of zwemvijver? Wij maken graag een prachtig ontwerp van uw nieuwe droomtuin door uw wensen te combineren met onze creativiteit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Uw eigen droomtuin

Wij zien deze trends vaak voorbijkomen, maar de droomtuin van iedereen ziet er anders uit. Daarom helpen wij u graag met inspiratie en de realisatie van uw eigen ideale tuin.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.