Zilver ‘Duurzaamste Hovenier van Nederland’ 

Dinsdag 9 januari vond tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg de uitreiking van de verkiezing ‘Duurzaamste hovenier van Nederland’ plaats. Een deel van de aanvoerders van de groene revolutie was aanwezig, waarbij De Middelpas Hoveniers een mooie zilvere plaats wist te behalen. 

„Deze verkiezing kent enkel winnaars,” benadrukte Ralph Mens, jurylid en hoofdredacteur van Tuin en Landschap, voorafgaand aan de bekendmaking. Mens reikte de prijzen samen uit met juryvoorzitter Ruud Snijders van Innogreen BV. „Alle genomineerde bedrijven zijn stuk voor stuk al uitstekend bezig op gebied van duurzaamheid,” vulde Snijders aan.

et veel enthousiasme ging Robert terug de schoolbanken in, om zich te laten opleiden tot NL Greenlabel Terrein Expert! Na een, voor Robert toch wel zenuwslopend, examen op 18 september mag hij zich daadwerkelijk Expert noemen!</p>
<p>De NL Terreinlabel Experts worden ook wel de ‘groenprofessionals 2.0’ genoemd: specialisten op het gebied van vergroening en duurzaamheid die integraal kijken naar ontwerp, aanleg en beheer van terreinen. NL Terreinlabel Experts kunnen de NL Terreinlabel-methodiek toepassen om eigenaren breder te adviseren ten aanzien van biodiversiteit, circulariteit, klimaatadaptatie, gezondheid en andere essentiële aspecten van een terreinontwikkeling.

V.l.n.r.: Arno, Brandon, Ben, Stef, Eef, Jikke, Noel & Bart