Annahaeghe tuinidee

Annahaeghe tuinidee

Annahaeghe tuinidee

Ineens is het zover, de kavelverkoop op Annahaeghe begint. Dat is goed nieuws, want dan verandert de uitstraling van het Sint Annapark al snel van een ambitieus project naar een levendige en bijzondere leefomgeving binnen Venray en daarbuiten. De beoogde stip op de horizon van het park, komt dus al een heel stuk dichterbij.

Hoewel de veelbelovende sociale en culturele aspecten van het park nog volop in ontwikkeling zijn, zal het u bij een bezoek aan het park, snel duidelijk zijn dat de buitenruimte/uw potentiele leefomgeving heel speciaal is. De karaktervolle gebouwen in eclectische stijl, de prachtig mooie bomen die de lanen en gebouwen ontfermen met groen en uiteraard alle flora en fauna van het park zorgen voor een exclusieve leefomgeving die nog maar weinig overtroffen kan worden als het gaat om nieuwbouw.

De Middelpas Hoveniers is enorm trots dat wij vanaf het begin van dit project al hebben mogen meewerken aan het onderhouden en verbeteren van dit park richting een mooie toekomst, zoals omschreven door de Renschdaelgroep. Van bodemonderzoek en het onderhoud van monumentale bomen, tot de vliegroutes van de vleermuizen, wij kennen dit park inmiddels door en door en leren elke dag iets nieuws.

Dit park heeft een speciaal plekje in ons hart gekregen. Vanuit onze ervaring, kennis en feeling met het park, staan De Middelpas Hoveniers ook voor u klaar om uw gewenste tuin te realiseren en te laten aansluiten binnen het geheel. 

Uw heerlijke plekje onder de zon!

Ons ontwerpteam is alvast druk bezig geweest om na te denken hoe dat wij het voor u makkelijk kunnen maken om eenvoudiger een beeld te kunnen krijgen bij wat mogelijk is. Op deze pagina vindt u drie tuinstijlen, van waar uit u verder kunt dromen! Natuurlijk gaan wij ook graag met u om tafel om aan de hand van uw eigen tuin ideeën een geheel op maat gemaakte tuin te creëren! 

Tuinstijlen

Uw plekje onder de zon op Annahaeghe

De filosofie achter onze ontwerpen voor Annahaeghe kan als volgende omschreven worden;

De Middelpas Hoveniers is een bedrijf dat zich profileert doormiddel van een zichtbare milieuvriendelijke benadering van onze werkzaamheden waarbij kwaliteit en service een vanzelfsprekendheid zijn. Wij kijken hoe dat wij als vakkundige, de natuur en alle aspecten daarvan kunnen laten aansluiten bij de doelstellingen en behoeftes van onze klanten. Dit alles binnen de beoogde visie van het park zoals omschreven door de Renschdael groep.

Tuinstijl één: Maastricht

Uw wilt uw tuin in een keer goed aanpakken. Een luxe tijdloze uitstraling die makkelijk is in onderhoud en perfect aansluit bij de exclusieve uitstraling van wonen op Annahaeghe. Keramische tegels afgewisseld met gebakken klinkers. Wilt u een mooie overkapping of vijver erbij? Geen probleem, dit sluit naadloos aan bij het tuinidee! Bekijk hier deze volledige tuinstijl.

 

Tuinstijl twee: Holland

Prachtig rustige tuin met oudhollandse betontegels, grind vakken en natuurlijk begroeiing. Deze tuin is goede keuze als u een stijlvolle en rustige tuin wilt die perfect aansluit bij de sfeer van het park. Deze tuin is qua materialen en aanleg ook een goede keuze als u een heerlijke tuin wilt voor een wat zachtere prijs. Bekijk hier deze volledige tuinstijl.

 

Tuinstijl drie: Canvas

De naam “Canvas” zegt het al. Het doek licht klaar, het schilderen gebeurt op een moment dat inspiratie de ruimte krijgt. Echter zullen er wel alvast paden en een terras gelegd kunnen worden alsook het gazon ingezaaid of gelegd kunnen worden.

Wilt u een acceptabel vertrekpunt voor uw toekomstige tuin waarbij een groot deel voorwerk al gedaan is, maar bent u nog niet in de gelegenheid om over de precieze inhoud te denken, kies dan deze optie. Bekijk hier deze volledige tuinstijl..

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Meer informatie? 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.