Aanvoerders gezocht

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Wij zijn De Middelpas Hoveniers. Samen met onze klanten maken wij iedere dag de wereld een stukje groener én mooier. Tuin voor tuin creëren wij gezonde leefomgevingen voor mens, dier en plant.

Wij willen zoveel mogelijk mensen stimuleren om binnen hun eigen mogelijkheden bij te dragen aan een duurzame en groene wereld.

Wij zijn voor onze klanten dé partner op het gebied van biologische tuinen. Ook realiseren wij terrassen, bestrating, waterprojecten en overkappingen. Wij zijn er van inspiratie tot realisatie en van advies tot ontwerp, aanleg en onderhoud.

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Vacatures

 

Als Aanvoerders van de Groene Revolutie zijn wij opzoek naar extra “mega aanvoerders”. Heb jij stevige wortels van kennis en ervaring in het groen en ben je klaar om het fundament te vormen van ons hele team? Jij bent tevens het aanspreekpunt voor de klant en draagt zorg voor een soepele planning en een goed verloop van het werkproces bij de teams in de buitendienst. Kortom: jij bent de oplossingsgerichte alleskunner die van organiseren houdt.

Wij bieden:

  • Een uitdagende werkplek
  • Leuke klanten met een groen hart
  • Deelname aan een gedreven team waarbij kwaliteit en groen hoog in het vaandel staat
  • Goede arbeidsomstandigheden en goede arbeidsvoorwaarden

Wil jij samen met ons de wereld beetje bij beetje wat mooier én groener maken? Voeg je dan bij ons team!

Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar info@demiddelpas.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Ben niet bang, laat van je horen!

 

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Direct solliciteren

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee?

Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.