Aanvoerders gezocht

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Wij zijn De Middelpas Hoveniers. Samen met onze klanten maken wij iedere dag de wereld een stukje groener én mooier. Tuin voor tuin creëren wij gezonde leefomgevingen voor mens, dier en plant.

Wij willen zoveel mogelijk mensen stimuleren om binnen hun eigen mogelijkheden bij te dragen aan een duurzame en groene wereld.

Wij zijn voor onze klanten dé partner op het gebied van biologische tuinen. Ook realiseren wij terrassen, bestrating, waterprojecten en overkappingen. Wij zijn er van inspiratie tot realisatie en van advies tot ontwerp, aanleg en onderhoud.

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Vacature: Tuinontwerp(st)er

Wij zijn op zoek naar een tuindesigner met passie voor groen. Iemand die een perfecte omgeving creëert voor onze klanten, zowel in 2D als in 3D. Je wordt een van de schakels binnen het team dat zich voortdurend bezighoudt met het realiseren van droomtuinen, onder het motto ‘Tuin voor tuin een mooiere én groenere wereld’.

Wil jij samen met collega’s en klanten iedere dag mooie en duurzame tuinen realiseren? Laat er dan geen gras over groeien en neem snel contact met ons op via 0478-692432 of stuur een mail naar info@demiddelpas.nl

Wat ga jij doen? Jij gaat aan de slag met het ontwerpen van tuinen aan de hand van klantgesprekken, schetsen en overleg met collega’s. Dit werk je uit in Vector Works, plantenkennis is daarbij een must. Deze concepten werk je uit in 2D en 3D en je zet deze om in concrete plannen, beplantings- en verlichtingsplannen.Je overlegt jouw designs met de klanten en samen kom je tot een eindplan, klaar voor de uitvoering.

Wij zijn De Middelpas Hoveniers en samen met onze klanten maken wij de wereld elke dag een stukje groener en mooier. Tuin voor tuin creëren we gezonde leefomgevingen voor mens, plant en dier.

Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar info@demiddelpas.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Vacature tuinontwerper - De Middelpas

Vacature: Meewerkend voorman

Ben jij die aanvoerder die met een flinke portie lef, creativiteit en drang om te vernieuwen, iedere dag mooie en duurzame tuinen wilt realiseren? Laat er dan geen gras over groeien en lees snel verder!

Wij zijn De Middelpas Hoveniers en samen met onze klanten maken wij de wereld elke dag een stukje groener én mooier. Tuin voor tuin creëren we gezonde leefomgevingen voor mens, dier en plant. Wij willen zoveel mogelijk mensen stimuleren om – binnen hun eigen mogelijkheden – bij te dragen aan een duurzame en groene wereld. Voor onze klanten zijn wij dé partner voor het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van hun droomtuin. Ook voor het realiseren van terrassen, bestrating, waterprojecten en overkappingen, staan wij voor hen klaar.

Van inspiratie tot realisatie en van advies tot ontwerp, aanleg en onderhoud: tuin voor tuin een groenere én mooiere wereld. Bij De Middelpas creëer je samen met je collega’s prachtige tuinen waar onze klanten volop van kunnen genieten.

Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar info@demiddelpas.nl en we nemen spoedig contact met je op.

Vacature Meewerkend voorman - De Middelpas Hoveniers

Vacature: Werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider/calculator met groene vingers. Krijg jij energie van schakelen tussen klanten, leveranciers en collega’s? Dan bieden wij een baan aan die bij jou past! Groene vingers, ervaring met ITG en Vector Works, zijn pluspunten.

Wat ga je doen? Je gaat aan de slag met de calculatie, voorbereiding en uitvoering van groenprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van offertes, projectvoorbereiding en de overdracht aan de aanvoerders binnen De Middelpas. Je komt terecht in een dynamisch en gedreven team.

Wie wij zijn? Wij zijn De Middelpas Hoveniers en wij maken samen met onze klanten de wereld elke dag een stukje groener én mooier. Tuin voor tuin creëren we gezonde leefomgevingen voor mens, plant en dier. 

Bij De Middelpas Hoveniers creëer je samen met je nieuwe collega’s prachtige tuinen, waar onze klanten volop van kunnen genieten. Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar info@demiddelpas.nl en we nemen spoedig contact met je op.

vacature calculator - werkvoorbereider De Middelpas Hoveniers

Ben niet bang, laat van je horen!

 

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

Direct solliciteren

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee?

Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.