Vacature
chauffeur 

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Vacature allround chauffeur

Heb jij het hart op de groene plaats en wil jij tuin voor tuin bijdragen aan de Groene Revolutie? Kom dan ons team versterken!

Als allround chauffeur zorg jij ervoor dat alle teams aan de slag kunnen. Hierbij organiseer je onder andere samen met onze planner dat de aan- en afvoer goed verloopt door de materialen die nodig zijn bij de werkzaamheden voor aanleg en onderhoud te transporteren van locatie A naar B. Je zult multifunctioneel inzetbaar zijn, veel variatie in je dag hebben en je wil bijdragen als ondersteuning van onze teams.

Tijdens je werkzaamheden zal je gebruik maken van verschillende machines. Ons machinepark bestaat uit twee mini loaders van GIANT, één minigraver van Kubota en één minigraver van Wacker Neuson, een trekker van Kubota en een vrachtwagen van DAF.

Uiteraard is geen dag hetzelfde! Als machinist ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en jouw collega’s. Je stemt met onze werkvoorbereider alle zaken af zodat jouw team iedere dag aan het werk kan. Ook werk je zelf graag buiten aan mooie projecten bij klanten. Hierbij werk je graag in teamverband en hou je van een grapje op zijn tijd. Met je passie voor groen en je ervaring binnen de groenvoorziening steek je je handen graag uit de mouwen en denk je in oplossingen.

We bieden hiervoor een deeltijd/parttime functie aan waarbij de uren bespreekbaar zijn.

Zie jij jezelf werken in een gezellig familiebedrijf met grote ambities en wil jij bijdragen aan onze Groene Revolutie? Neem dan contact op met Robert via 06-53428894 of stuur direct jouw motivatie via info@demiddelpas.nl

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

De Middelpas Swolgen: Schoolstraat 19a 5866AW


Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Laten we samen gaan voor een duurzame toekomst