Vacature
Junior Werkvoorbereider/
calculator

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Vacature Junior werkvoorbereider/calculator

Heb jij het hart op de groene plaats en wil jij jezelf commercieel ontwikkelen binnen een groene sector? Kom dan ons team versterken!

Als junior werkvoorbereider/calculator met groene vingers zorg jij ervoor dat alle teams aan de slag kunnen. Je gaat aan de slag met de calculatie, voorbereiding en uitvoering van groenprojecten. Je komt terecht in een dynamisch, gedreven team en hebt de mogelijkheid om ervaring op te doen in de buitendienst.

Krijg jij energie van schakelen tussen klanten, leveranciers en collega’s? Dan bieden wij een baan aan die bij jou past! Groene vingers, ervaring met Vector Works, zijn pluspunten.

Wie wij zijn? Wij zijn De Middelpas Hoveniers en wij maken samen met onze klanten de wereld elke dag een stukje groener én mooier. Tuin voor tuin creëren we gezonde leefomgevingen voor mens, plant en dier. Jouw ontwikkeling binnen ons bedrijf staat hoog in het vaandel, we streven ernaar om het beste in ons hele team naar boven te halen. Het is mogelijk om (intern) opleidingen of cursussen te volgen en regelmatig evalueren we ontwikkelingen van het team tijdens onze ‘aanvoerders sessies’.

Zie jij jezelf werken in een gezellig familiebedrijf met grote ambities en wil jij bijdragen aan onze Groene Revolutie? Neem dan contact met ons op via 06-53428894 of stuur direct jouw motivatie via info@demiddelpas.nl

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

De Middelpas Swolgen: Schoolstraat 19a 5866AW


Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Laten we samen gaan voor een duurzame toekomst