Vacature
voorman aanleg

Wij zijn de Aanvoerders van de Groene Revolutie. Strijd jij mee? Wij hebben regelmatig groene vacatures openstaan. Vorm je bij ons team. Zo staan we samen voor een groene wereld.

Vacature voorman aanleg

Heb jij het hart op de groene plaats en wil jij tuin voor tuin bijdragen aan de Groene Revolutie? Kom dan ons team versterken!

Als voorman hovenier aanleg ben je degene die de andere hoveniers aanstuurt op zowel grote als kleine groenprojecten. Je hebt ervaring als hovenier of bent bereid om door te ontwikkelen en te starten als hovenier. Als voorman heb jij verantwoordelijkheidsgevoel, kun je goed communiceren met je team en zet je net dat extra stapje om de klant voor 150% tevreden te maken.

 Functieomschrijving:

  • Motiveren en leidinggeven aan je team
  • Overzicht houden op grote en kleine aanleg (groen)projecten
  • Onderhouden van contact met de klant, planning en werkvoorbereiding 

Uiteraard is geen dag hetzelfde! Als voorman aanleg ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en jouw collega’s. Je stemt met onze werkvoorbereider alle zaken af zodat jouw team iedere dag aan het werk kan.

Ook werk je zelf graag buiten aan mooie projecten bij klanten. Hierbij werk je graag in teamverband en hou je van een grapje op zijn tijd. Met je passie voor groen en je ervaring binnen de groenvoorziening steek je je handen graag uit de mouwen en denk je in oplossingen.

Persoonlijke ontwikkeling binnen ons bedrijf staat hoog in het vaandel, we streven ernaar om het beste in ons hele team naar boven te halen. Het is mogelijk om (intern) opleidingen of cursussen te volgen en regelmatig evalueren we ontwikkelingen van het team tijdens onze ‘aanvoerders sessies’.

Zie jij jezelf werken in een gezellig familiebedrijf met grote ambities en wil jij bijdragen aan onze Groene Revolutie? Neem dan contact met ons op via 06-53428894 of stuur direct jouw motivatie via info@demiddelpas.nl

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

De Middelpas Swolgen: Schoolstraat 19a 5866AW


Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 16:30
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Laten we samen gaan voor een duurzame toekomst