Hovenier Boxmeer

Op zoek naar een hovenier in Boxmeer? Bij De Middelpas Hoveniers bent u aan het juiste adres!

Wij zijn dé hovenier voor uw droomtuin in Boxmeer en omgeving. Dankzij onze hoge kwaliteit en een team met jarenlange vakkennis verwezenlijken wij iedere tuin voor u. Denk aan een moderne tuin, landelijke tuin of een bedrijfstuin en dit allemaal vanuit onze visie om tuin voor tuin de wereld een stukje groener én mooier te maken.

De Middelpas Hoveniers staat voor u klaar wanneer het gaat om een nieuwe tuin of om de renovatie van een bestaande tuin, ook kijken we graag mee naar hoe we uw tuin biologisch verantwoorder kunnen maken.

Tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden in Boxmeer

De Middelpas Hoveniers is de ideale partner voor het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin in Boxmeer.

Middels jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere als bedrijfstuinen realiseren wij uw ideale droomtuin! Wij richten ons op diverse tuinen in de regio Boxmeer. Van een moderne tot een klassieke tuin en van een industriële tot een landelijke tuin. Als aanvoerders van de groene revolutie delen we graag onze kennis, zodat ook uw tuin een bijdrage aan een betere wereld kan leveren.

Aan de hand van uw wensen en input gaat De Middelpas Hoveniers aan de slag met een compleet tuinontwerp. Wij adviseren u in materiaalkeuzes en combinaties voor een juiste balans in uw tuin.

Vervolgens gaat ons team van vakmensen aan de slag met het aanleggen van uw tuin. Zij verzorgen alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Uw tuin is daarnaast constant in beweging en vraagt hierdoor regelmatig om tuinonderhoud. Goed onderhoud verlengt het plezier en de levensduur van uw tuin! De Middelpas kan hiervoor zorgen.

Biologische oplossingen

Wij denken graag met u mee als het gaat om het toepassen van biologische oplossingen in uw tuin, zoals bijvoorbeeld wateroverlast, slecht groeiende beplanting of de keuze om uw tuin te voeden.

Wij realiseren een op maat gemaakte tuin in Boxmeer aangepast aan uw wensen! Zo kunt u jarenlang genieten van uw droomtuin.

Offerte De Middelpas Hoveniers

Wilt u een vrijblijvende offerte of afspraak voor uw tuin in Boxmeer? Bel ons of neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanvoerders van de groene revolutie - De Middelpas Hoveniers