Tuin beregening

Water geven aan je beplanting en gazon is misschien wel de meest onderschatte taak bij het tuinonderhoud. Er komt namelijk veel bij kijken en het is niet altijd duidelijk hoe je dit nu eigenlijk goed doet. Gelukkig biedt onze partner RainBird prachtige oplossingen om je te helpen je tuin deze zomer groen, gezond en ‘zomerproof’ te houden.

Een op maat gemaakt beregeningsplan

Bij De Middelpas Hoveniers stellen we graag een nieuw of aangepast beregeningsplan voor je op, volledig afgestemd op de behoeften van jouw tuin. We beginnen bij het begin: wat heeft jouw tuin nodig? Van daaruit kunnen we zo uitgebreid gaan als je wilt.

Oneindig veel mogelijkheden:

  1. Volledig geautomatiseerd systeem

    • Met een geautomatiseerde computer en sensoren heb je geen omkijken meer naar de beregening. Het systeem zorgt ervoor dat je tuin precies de juiste hoeveelheid water krijgt, afhankelijk van de weersomstandigheden en de vochtigheid van de bodem.

  2. Handmatig systeem

    • Geef je de voorkeur aan meer controle? Dan kunnen we uiteraard kiezen voor een systeem waarbij je zelf de verschillende groepen en/of kranen open en dicht draait.

Zelfs na de vele regenval, zorgt de felle zon voor snelle uitdroging van planten.

Waarom nadeken over een goed beregeningsplan?

  • Efficiëntie: Een goed doordacht beregeningssysteem zorgt ervoor dat water efficiënt wordt gebruikt, waardoor je water en geld bespaart.

  • Gezondheid van planten: Door je planten regelmatig en op de juiste manier water te geven, blijven ze gezond en sterk, zelfs tijdens hete zomerdagen.

  • Gemak: Aan & uit op elk gewenst moment, zonder gedoe. Problemen? Onze storingsploeg zorgt ervoor dat je tuin geen druppel te kort komt.

Advies op maat

Of je nu kiest voor een volledig geautomatiseerd systeem of liever handmatig werkt, wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste oplossing voor jouw tuin. We bekijken samen de mogelijkheden en geven advies op maat, zodat je precies weet wat het beste werkt voor jouw situatie.

Kom in contact

0478 - 692432

info@demiddelpas.nl

De Middelpas Swolgen: Schoolstraat 19a 5866AW

Beregeningsadvies nodig?